Mini pluggpaus

Gårdagens utflykt var trevlig på så sätt att jag fick komma ut i friska luften, röra på mig och skratta åt min och Victorias urusla klättringsförmåga och kondition. Otley,där detta naturområde låg, var en jättesöt liten stadsdel med en underbar milkshakebar med över 200 smaker (och gott var det!). Vi var tillbaka i Leeds city redan vid 15 och efter denna utflykt hade jag ingen lust att åka hem direkt så jag gick förbi Waterstone's (farliga grejer det!) och kom hem med 4 böcker. Herregud vad jag är beroende. 

Nu sitter jag på ett av biblioteken här med min dator och mina två enorma Norton Anthologies. Det var knappt att jag orkade bära hit allt (för böckerna är GALET tunga; sist jag tog med båda två gick min väska sönder), men jag är glad att jag lyckades komma hit. Kände inte att jag orkade spendera ytterligare en dag i mitt urtrista dormroom omkring flatmates som jag bara stör mig på och vill undvika, och för ovanlighetens skull har jag verkligen lyckats hålla fokus sedan jag satte mig här och pluggade.

Självklart spanar jag lite då och då in hemsidor, men inte på samma sätt som jag ALLTID gör när jag sitter hemma och pluggar haha. Just nu sitter jag med uppsats nummer 2 som ska in på tisdag morgon och som har temat "Organiska och Naturliga Idéer i Poesi". Det går väl sådär, om jag ska vara helt ärlig. Frågan jag besvarar är så himla kort att det är svårt att veta vad de egentligen vill att man ska få fram av uppsatsen, så vi får se hur det går med allt. Har spenderat 3 timmar nu att läsa essäer av poeter om detta tema för att samla lite inspiration (och motivation!), och nu ska jag försöka skriva någon snygg inledning eller så. 

Den här veckan kommer bli jobbig i och med uppsatserna som ska in, men jag längtar något enormt till fredag då jag får komma hem! Och tisdag kväll kommer ju bli magisk :)Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!