Nu var det bra länge sen jag uppdaterade...

Ber om ursäkt för det.

De av er som har Facebook vet at jag spenderade lördagen förra helgen på en utflykt i Whitby, och allting med den dagen var så himla bra bara. Redan på bussen var det trevligt när det bjöds på frukost och vi hade "speed-mating" och frågesport om Whitby. För de som undrar: Jag har absolut inte anammat den brittiska dialekten som jag trodde att jag skulle göra. Tvärtom är min amerikanska accent starkare än någonsin och när jag hamnade bredvid en amerikanare på bussen blev han både imponerad av min engelska och mina geografikunskaper (eftersom jag visste var Sacramento låg), och sa att han skulle trott att jag varit amerikan baserat på språket! Lite skryt, men  ja, ja, kände att jag blev lite stolt i alla fall! :)

Knappt en och en halv timme senare var vi framme i Whitby, som visade sig vara en av de vackraste platserna jag någonsin besökt. Fantastiskt mysig liten fiskestad! Jag njöt i fulla tag av att få återse havet och kände mig som ett barn igen när jag skuttade runt på klipporna och stranden. Jag och Victoria gick även och köpte fish 'n' chips, vilket var första gången för mig och kanske sista. Det var inte det att det var äckligt, utan bara så himla överskattat haha. Vi gick även runt och duckade för fiskmåsarna, köpte lokala spök- och häxhistorier och gick på ett Dracula museum där vi snabbt sprang igenom ett "Spökhuset"-liknande ställen. Jag tycker sådana saker är så mycket roligare än vad de är läskiga, men Victoria var livrädd! haha.

På tillbakavägen sedan stannade vi i Goathland och den tågstationen som föreställer Hogsmeade i Harry Potter-filmerna. Halva bussen var lyriska Harry Potter-fan så det var så kul att traska runt med alla! Vi såg även Englands otroligt majestiska Moors som var som tagna ur Jane Eyre eller Svindlande Höjder. 

Jag är för lat för att lägga in bilder i bloggen, men om ni följer länken kan ni se en massa bilder från den dagen! http://www.facebook.com/album.php?aid=264582&id=563263542&l=2df6c2d7e3

Resten av veckan har varit lite tråkigare och har framförallt spenderats på lektioner av diverse slag, men i onsdags var jag hos Victoria i Headingly och Oxley och köpte böcker, åt pizza och bokade in lite fler utflykter! Redan på onsdag ska vi till National Railway Musuem för Wizard Week och sen på bion "I am number four", och nästa helg går bussen till Stratford-Upon-Avon - Shakespeares födelseplats! Kul!

I torsdags mådde jag dessvärre inte på topp och var följaktligen hemma från skolan, och idag (fredag) har jag bara tagit det lugnt; sett klart på hela Förhäxad (snyft!) och en massa andra serier. Just nu sitter jag faktiskt och jobbar på min uppsats om Dylan Thomas dikt "The Hunchback in the Park" och resten av helgen lär följa i samma tecken. Det som gör det genomlidligt är faktumet att jag gillar dikten en massa; jag funderar till och med på att köpa Dylan Thomas samlade poetiska verk, för jag gillar verkligen hans poesi skarpt! Allting jag läst av honom hittills har resonerat med mig.

Nu säger jag god natt!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!